Akriliniai dažai 50ml, cobalt mėlyni

DA19101853

• Dėl aukštos kokybiškų pigmentų koncentracijos dažai pasižymi spalvų ryškumu ir intensyvumu. Šiai dažų gamybai buvo naudojami atsparus šviesai pigmentai, įvertinti kaip labai arba vidutiniškai atsparus išblukimui. Ant etiketes nurodytas kiekvieno pigmento pavadinimas bei kodas.

1,75 €

Skaidri 100% akrilo polimero dispersija ir specialiai parinkti priedai-modifikatoriai užtikrina malonią kreminę konsistenciją, puikiai tinkančią spalvoms maišyti.
• Dažai greitai džiūsta. Norėdami pailginti džiovinimo laiką dirbant dideliuose plotuose, galite įpilti vandens į dažus, iki 10 %, arba priemonę Mediumas lėtinantis akrilinių dažų džiūvimą (Drying Time Extender).
• Galite keisti dažų konsistencija bei pritaikyti įvairioms technikoms naudojant priedus dailei.Norint tapyti ant popieriaus ir išgauti akvarelės efektą, galite skiesti dažus vandeniu tiek kiek reikės norimam efektui išgauti, taip pat galima įpilti Mediumą lėtinantį akrilinių dažų džiūvimą ( (Drying Time Extender) . Jeigu norite tapyti impasto technika mentele, ar pageidaujat kad išdžiūvę dažai išlaikytų formą, ir būtų panašus į aliejinius dažus, naudokite Struktūrinė gel-pasta Blizgią ar Matinę ( „Daily ART Gel Medium Gloss" arba „Gel Medium Matt").
• Kai akriliniai dažai dailei išdžiūsta tampa vandeniui atsparus ir gali būti valomi.
• Sukurti naudoti ant drobės, tačiau gali būti naudojami ant bet kokio švaraus paviršiaus. Akriliniai dažai dailei gerai sukimba su paviršiumi, laikui bėgant nenusilupa ir nesutrūkinėja.
• Patogūs buteliukai su lengvai atidaromu ir uždaromu kamšteliu leidžia greitai išspausti norimą dažų kiekį nepridarant netvarkos.

DA19101853

Specifiniai Kodai

Pirkėjai pirkę šią prekę, taip pat pirko: