Akriliniai dažai 50ml, balti

DA20101110

Aukščiausios kokybės matiniai akriliniai vandens pagrindo dažai specialiai sukurti rankdarbiams ir namų dekoravimui. Tinka bet kokiam švariam paviršiui. Šiais dažais galėsite nudažyti ir sienas, ir molinius vazonus ir bet kurią dekoraciją ir daugybę jūsų kūrinių. Dažai greitai džiūsta, bet savaime išsilieja ir nepalieka teptuko žymių.

1,75 €

Labai silpno kvapo netoksiški dažai, saugus naudoti pagal paskirti.

• Tinka bet kokiam paviršiui, įskaitant plastiką, stiklą, keramiką, medį, metalą, audinį, drobę, popierių, taip pat tinka atnaujinti ar restauruoti akriliniais arba aliejiniais dažais seniai dažytiems paviršiams. Dažai puikiai tinka pilnai išdžiūvusiems gaminiams iš molio ar polimerinio molio dekoruoti.
• Paviršius nebūtina gruntuoti. Akriliniai dažai rankdarbiams puikiai limpa prie bet kokiu švarių sausu paviršių, nenusilupa, dengia tolygiu sluoksniu.
• Dėl aukštos pigmentų koncentracijos šie dažai puikiai dengia, todėl užteks paviršių nudažyti 1 ar 2 kartus priklausomai nuo spalvos ir dažomo paviršiaus.
• Dažai išsilieja savaime, nepalieka jokių teptuko potėpių. Šių aukščiausios klasės amatų dažų savaime išsilyginanti formulė leis tolygiai ir sklandžiai padengti bet kokio dydžio paviršius.
• Greitai džiūsta. Po 15-60 minučių galima dengti antra sluoksnį ar toliau dekoruoti.
• Nebūtina dengti laku. Dažai sudaro stiprią plėvelę ir puikiai apsaugo paviršių. Kai dažai pilnai išdžiūsta po 3-7 dienų dekoruotą daiktą galima valyti nuo dulkių ir kitų nešvarumų naudojant muilą ir vandenį, bet nenaudojant abrazyvinės kempinėlės ir šepečio ir nemerkiant daikto į vandenį. Apsauginį lako sluoksnį rekomenduojame naudoti tik dažant paviršius kurie intensyviai naudojami ir dažnai užteršiami pavyzdžiui vidines durys.
DA20101110

Specifiniai Kodai

Pirkėjai pirkę šią prekę, taip pat pirko: